Najboljše skakalke, najboljši navijači!

11.02.2019

Za nami je vikend vrhunskih predstav in izjemnih dosežkov. Tretje mesto in prve stopničke kariere za Uršo Bogataj, drugo mesto na skupinski tekmi in še četrto mesto Nike Križnar.

A zahvala gre vam, našim 13 tisoč navijačem. Brez vas bi bila tekma mnogo bolj pusta in prepričani smo, da bi bili tudi skoki naših vražjih Slovenk vsaj nekaj metrov krajši. Tekmovati v domačem kraju pred domačo množico je pač nekaj povsem drugačnega. Upamo, da ste uživali v skokih in drugi ponudbi ter da vam bo letošnji športno-kulturni vikend ostal v spominu še dolgo časa (upamo tudi, da se glasilke hitro pozdravijo).

Zato vam lahko rečemo samo: "Hvala!" in vas povabimo, da se drugo leto zopet odpravimo na Ljubno in pod Rajhovko na ves glas skupaj navijamo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.