Nagrade za najboljše skakalke zadnjega tedna

10.02.2012

Med vražjimi Slovenkami, ki so se v virtualnih skokih preizkusile tretji tekmovalni teden, 3. in 4. 2. 2012, smo nagradili pet tekmovalk, ki so Facebook uporabnike navdušile s svojim skakalnim stilom. Za njihove video posnetke ste lahko glasovali do 9. 2. do 24. 00 ure, prvih pet po številu prejetih »Likeov« pa si je prislužilo nagrade.

Dobitnice tedenskih nagrad:

  • Tablični računalnik Samsung Galaxy TAB prejme Tamara Treska, katere video je prejel 428 "Likeov".
  • HTC TITAN Windows Phone prejme Lea Renar, katere video je prejel 407 "Likeov".
  • Vstopnice za Vodno mesto ATLATIS v letu 2012 v vrednosti 125 EUR prejme Maruša Lužnik, katere video je prejel 314 "Likeov".
  • Bon v vrednosti 40 EUR za BTC city prejme Neja Osterman, katere video je prejel 296 "Likeov".
  • 4 vstopnice za ogled predstave v SitiTeatru po lastni izbiri prejme Urša Hana Breskvar, katere video je prejel 133 "Likeov".

Nagrajenke bodo o nagradi obveščene tudi na elektronski naslov, ki so ga podale ob sodelovanju.

Nagrajenkam iskreno čestitamo!

Glavna nagrajenka, ki prejme polletni brezplačni najem avtomobila BMW serije 1 in gorivo OMV v vrednosti 1200,00 EUR bo razglašena 12.2. 2012 na tekmi FIS Svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji in bo istega dne objavljena tudi na www.ljubno-skoki.si/ , www.facebook.com/BTCCity in www.btc-city.com.

Glavna nagrajenka, ki prejme bon trgovine Emporium za stilsko preobrazbo v vrednoti 1000 EUR bo razglašena 12.2. 2012 na tekmi FIS Svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji in bo istega dne objavljena tudi na www.ljubno-skoki.si/ , www.facebook.com/BTCCity in www.btc-city.com.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.