Glavni nagradi za najdaljši in najlepši virtualni skok

12.02.2012

Glavni nagrajenki nagradnega tekmovanja Vražje Slovenke skačejo dlje sta bili razglašena 12. 2. 2012, na tekmi FIS Svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske na Ljubnem ob Savinji.

Glavna nagrada na najdaljši virtualni skok

Najdaljši virtualni skok sta osvojili dve tekmovalki:

  • Irena Hercog – 259 m
  • Urša Hana Breskvar – 259 m

Organizator nagradnega tekmovanja, BTC d.d., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana je v petek, 10. 2. 2012, ob prisotnosti tričlanske komisije, izvedel elektronski žreb med tekmovalkama z najdaljšima virtualnima skokoma.

Glavno nagrado, polletni brezplačni najem avtomobila BMW serije 1 z gorivom OMV v vrednosti 1200 EUR, prejme Urša Hana Breskvar.

Glavna nagrada za najlepši virtualni skok

Tekmovalka, katere video je v celotnem obdobju trajanja nagradne ga tekmovanja, od 13. 1. do 9. 2. 2012, prejel največ oznak "Like" in prejme bon trgovine Emporium za stilsko preobrazbo v vrednoti 1000 EUR, je Marija Ceuzar, s 480 prejetih oznak "Like".

Nagrajenki bosta o nagradi obveščeni tudi na elektronski naslov, ki st ga podali ob sodelovanju.

Nagrajenkam iskreno čestitamo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.