Otvoritev decembrskega promocijskega presežka Ljubno v Ljubljani

Otvoritev decembrskega promocijskega presežka Ljubno v Ljubljani

03.12.2012

V soboto, 1. decembra 2012 je pred Kristalno palačo v BTC City potekala otvoritev promocijskega enomesečnega dogodka Ljubno v Ljubljani. Dogodek bo vabil obiskovalce BTC City na Ljubno ob Savinji, kjer bo 16. in 17. februarja 2013 potekal FIS Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske.

Ljubno v Ljubljani so z nagovorom in s prižigom lučk otvorili direktor uprave BTC City, Jože Mermal, župan MOL, Zoran Jankovič in župan Ljubnega, Franjo Naraločnik.

Množici obiskovalcev so se pod Kristalno skakalnico pridružile "Vražje Slovenke", ki so se premierno s tubami spustile po doskočišču. Dogodek je s poskočnimi ritmi ogrela skupina Tabu, najmlajše pa je s svojimi vragolijami zabaval klovn Žare.

Ljubno bo v Ljubljani vse do januarja 2013, ves december pa lahko uživate ob adrenalinskih sredah, poskočnih petkih in družinskih nedeljah.

(ArtPuk)

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.