Zahvala podpornikom svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske

Zahvala podpornikom svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske

31.01.2014

Letos je 3. Svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske LJUBNO 2014 zaradi pomanjkanja snega potekal v Planici, a z zagnanostjo, trmo in srčnostjo ljubenskih ljudi, prijateljev in odgovornih podpornikov športnega duha, smo ustvarili nepozaben dogodek svetovnega pomena. Ljubenski prostovoljci  Smučarsko skakalnega kluba Ljubno BTC, Prostovoljnega gasilskega društva Ljubno in Občina Ljubno so ponovno  pokazali svojo pripravljenost za nesebično delo in sodelovanje.

Iskrena hvala Smučarski zvezi Slovenije, Sintalu, vsem pokroviteljem, medijskim pokroviteljem in RTV Slovenija. Pomoč, ki smo jo prejeli od planiških delavcev in policistov Policijske postaje Kranjska Gora, je bila sprejeta z odprtimi rokami in veseli smo bili vseh nasvetov naših »zimskih« prijateljev.  Prav tako velja posebna zahvala tudi Upravni enoti Jesenice in Policijski upravi Kranj, ki so omogočili prijavo prireditve praktično tik pred zdajci in omogočili nemoteno izvedbo projekta.

 

Veseli nas tudi dobra gledanost pred televizijskimi sprejemniki, saj je za naša »vražja« dekleta v finalnih serijah v soboto navijalo preko 212 tisoč in v nedeljo preko 236 tisoč ljudi. V Planici se nam je, v sončni soboti in nedelji, pridružilo več kot 9.500 bučnih navijačev, ki so za naša dekleta navijali v družbi  predsednika države g. Boruta Pahorja, predsednice Vlade ga. Alenke Bratušek, predsednika Državnega zbora g. Janka Vebra in mnogih vrhunskih slovenskih športnikov, znanih osebnosti ter predstavnikov pokroviteljev.

 Upravičeno smo lahko ponosni na skupno odlično opravljeno delo. Hvala vam za vaš doprinos k boljšim ženskim skokom in ohranjanju pomembnih družbenih vrednot!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.